Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procurorul Maria Pițurcă, cercetat disciplinar

Inspecţia Judiciară, Direcţia de inspecţie pentru procurori, a dispus marți începerea cercetării disciplinare faţă de procurorul Maria Antoaneta Pițurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Este vorba de femeia procuror care a luat târâș fetița de opt ani din Baia de Aramă din casa în care a crescut, pentru a o da familiei adoptive.

Procurorul este cercetat pentru „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” şi, repectiv „exercitare a funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, dacă fapta nu întruneşte elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

De asemenea, inspectorii Direcţiei de inspecţie pentru procurori au înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului până la finalizarea procedurii disciplinare. (A.A.)

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: