Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procesul lui Vâlcov de la Târgu Jiu, amânat pentru toamnă

Marți a  fost un nou termen la Târgu Jiu în procesul în care Darius Vâlcov este acuzat de fapte de corupție. Nici de această dată, fostul consilier al Vioricăi Dăncilă nu s-a prezentat în fața judecătorului. Din octombrie, anul trecut, Vâlcov nu a venit la niciun termen și nici nu a fost audiat de magistrați.

La termenul de luna trecută, judecătorul a decis să amâne procesul pentru că a lipsit avocatul apărării. Probatoriul, în acest caz, a fost administrat în luna mai. Până acum, au fost citați și audiați în jur de 15 martori în acest dosar. Avocata sa, Mihaela Greblă, a încercat fără succes să strămute dosarul la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Darius Vâlcov este acuzat că ar fi controlat trei firme de cadastru și, prin intermediul acestora, ar fi mituit un angajat de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt care să verifice documentația întocmită de societățile sale ca să nu îi fie respinse proiectele la OCPI. Procesul va fi continuat la toamnă, după vacanța judecătorească. (M.M.)

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: