Şansa lui Neaţă de a prelua şefia Secţiei Chirurgie

Medicul Gheorghe Neaţă, consilier judeţean PP-DD, are şansa de a prelua conducerea Secţiei Chirurgie a Spitalului Judeţean, întrucât medicul Adonis Bălan se va pensiona în luna septembrie. O altă schimbare la nivelul şefilor de secţii de la Spitalul Judeţean a fost efectuată în urmă cu câteva zile, când Bogdan Niculescu, medicul venit la Târgu Cărbuneşti, a fost numit şeful Secţiei de Ortopedie, în urma demisiei lui Ion Dascălu.

Adonis Bălan, medicul şef al Secţiei Chirurgie, va ieşi la pensie în luna septembrie, iar surse din cadrul Spitalului Judeţean spun că locul său va fi luat de către Gheorghe Neaţă. Managerul Tiberiu Tătaru a precizat că va desemna un medic care să conducă interimar secţia numai după ce se va consulta cu personalul acesteia. „Doctorul Bălan va putea să-şi continue activitatea de medic în cadrul spitalului, însă nu va putea să rămână şef de secţie după ieşirea la pensie. Voi desemna un nou şef de secţie, care să asigure interimatul până la desfăşurarea concursului, în urma consultării cu cadrele medicale ale secţiei. În momentul de faţă, nu m-am gândit la o persoană anume”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Tătaru a mai precizat că toate posturile din Comitetul Director şi cele ale şefilor de secţii vor fi scoase la concurs, odată ce el va deveni titular pe post. Tiberiu Tătaru nu are contracandidat pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Târgu Jiu. „În data de 19 august voi susţine proba scrisă, iar pe 25 august voi avea interviul. Imediat ce voi deveni titular pe post voi scoate la concurs atât posturile de director medical, director economic şi director îngrijiri, precum şi cele de şefi de secţie. În momentul de faţă, toţi şefii de secţie se află pe funcţii fără a fi susţinut vreun concurs. Toate persoanele cu funcţii de conducere vor trebui încadrate în urma unui concurs pentru ca responsabilitatea să fie mult mai mare. În toate situaţiile, contractul de mandat va fi încheiat pe 3 ani”, a menţionat Tiberiu Tătaru.

MODIFICARE

O modificare la nivel de funcţii de conducere de la Spitalul Judeţean s-a produs în urmă cu aproximativ o săptămână când Bogdan Niculescu, medicul venit de la Spitalul Târgu Cărbuneşti, a prelua şefia Secţiei Ortopedie în locul lui Ion Dascălu, care a demisionat din funcţie.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: