Șantier la spitalul din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu începe noul an sub semnul șantierului. Trei secții urmează să intre în reabilitare în perioada următoare. Ordinele de începere a lucrărilor au fost semnate, așa că lucrările de modernizare vor fi demarate în scurt timp. Dacă vor găsi fonduri, oficialii Consiliului Județean Gorj speră să mai modernizeze alte trei secții.

Secțiile Cardiologie, Obstetrică-Ginecologie și Endocrinologie vor intra în reabilitare în primă fază. Banii provin de la Consiliul Județean Gorj. „Avem cele trei secții pentru care am dat ordin de începere a lucrărilor de reabilitare în Spitalul Județean de Urgență. Îmi propun să găsesc sursa financiară ca încă trei secții, în perioada următoare, după aprobarea bugetului, să fie incluse într-un proiect amplu de modernizare”, a explicat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Proiectul de modernizare se va întinde pe șase luni. Reabilitări importante se vor face și în ceea ce privește clădirea unității medicale din strada Tudor Vladimirescu. Aceasta va fi reabilitată din punct de vedere energetic. Investiția va fi posibilă cu fonduri europene.

În total, 20 de milioane de lei au reușit să atragă autoritățile județene pentru aceste reabilitări. 

Vizualizări: 4,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: