Șantiere deschise pe mai multe drumuri județene

Mai multe drumuri din județul Gorj au intrat în reabilitare. Este vorba despre cinci tronsoane de drum finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală I și II. Lucrările au început imediat după ieșirea din starea de urgență.

Zeci de localități din Gorj vor beneficia de drumuri reabilitate. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, spune că lucrările sunt în toi, unele dintre acestea vor fi finalizate în toamna acestui an, iar altele în primăvara anului viitor.

”Am început în forță după perioada stării de urgență. Sunt trei tronsoane finanțate prin PNDL I și II, ce leagă mai multe localități din județul Gorj. De asemenea, prin fonduri europene se lucrează la două tronsoane de drum județean, fiind vorba de 65 km în zona Târgu Logrești-Bustuchin - Roșia de Amaradia - Alimpești - Prigoria - Albeni și Scoarța. Constructorii lucrează, au fost angajați muncitori noi și sperăm ca unele din lucrări să fie finalizate în toamna acestui an, iar altele anul viitor”, a spus Cosmin Popescu, șeful CJ Gorj.

Lista drumurilor care au intrat în reabilitare: DJ 673 (Slivilești-Șiacu-Bolboși-Igirosu-Borăscu-Calaparu-Turceni-Broșteni, până în DN 66), DJ 674 (Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți), DJ 675B (Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C), DJ 675C (Târgu Logreşti-Bustuchin-Roşia de Amaradia-Alimpeşti-Ciupercenii de Olteţ, până în DN 67) și DJ 672E (Cornești-Stolojani-Câmpofeni-Arcani-Sănătești și Runcu).

Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 30 milioane de euro.

Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: