Primarul din Târgu-Jiu, supărat pe Prefectura Gorj: ”Mă duc la ministrul Vela!”

Problema sediului serviciilor de Permise Înmatriculări și Pașapoarte Gorj va fi discutată la București. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că o să meargă personal la ministrul de Interne, Marcel Vela. Edilul este de părere că doar așa va putea rezolva această problemă, fiind vorba despre mutarea serviciilor din zona centrală într-o clădire a Universității ”Constantin Brâncuși” de la marginea municipiului.

Primarul Romanescu a purtat mai multe discuții și cu prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, însă, spune el, nu a fost luată nicio măsură în acest sens. Această decizie ar duce la descongestionarea traficului din zona centrală.

”În perioada imediat următoare, personal voi merge la ministrul de Interne pentru a rezolva această problemă. Am vorbit și cu președintele Dan Vâlceanu. Vrem mutarea acelor servicii de Pașapoarte și Înmatriculări, într-o clădire a Universității ”Constantin Brâncuși” din Drăgoieni. Am văzut că Prefectura Gorj nu face nimic în acest sens. Văd că nu se înțelege faptul că prioritate este descongestionarea traficului din Târgu Jiu. Sunt sigur că problema o să fie rezolvată cu ajutorul domnului ministru”, a spus primarul Romanescu.

De asemenea, edilul a spus că se gândește ca anumite servicii din cadrul Direcție de Protecție Socială să fie mutate în zona centrală.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: