Şapte hoţi de fier vechi, prinşi în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au prins în flagrant nu mai puţin de 7 persoane care sustrăgeau diverse materiale din fier, pe care intenţionau să le valorifice la centrele de colectare.

Joi, la orele 12:40, poliţişti ai Poliţiei Municipiului Motru, urmare a unei sesizări primite prin apelul 112, au prins în flagrant doi bărbaţi, pe C.G., de 36 ani, din municipiul Motru şi C.A. de 24 ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care sustrăgeau dintr-o clădire dezafectată a unei societăţi comerciale, o uşă metalică, o fereastră şi trei profile. Suspecţii dislocaseră bunurile cu ajutorul unui levier şi au declarat că intenţionau să le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi. În prezent sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

♦ În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 20:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Drăgoteşti au prins în flagrant doi localnici, P.I.M., de 31 ani şi D.I., de 26 ani, în timp ce distrugeau un stâlp de înaltă tensiune, dezafectat . Valoarea prejudiciului estimat a fost estimată la suma de 400 lei. Pe numele suspecţilor au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

♦ La orele 20:55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au prins în flagrant pe G.C., de 52 ani, din comuna Teleşti, P.C.C., de 34 ani şi N.C.M., de 28 ani, ambii din municipiu, la scurt timp după ce au sustras din incinta unei centrale termice, cantitatea de 30 kg fier vechi. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: