Sărbătoare de 1 Decembrie la Bustuchin

Autoritățile locale din comuna Bustuchin pregătesc sărbătoare mare de 1 Decembrie în localitate. Vor fi arborate steaguri în centrul comunei pentru a le aminti cetățenilor că este Ziua Națională a României. Elevii Liceului Tehnologic din Bustuchin vor fi protagoniștii unui spectacol patriotic de zile mari.

Profesorii și elevii de la Liceul Tehnologic Bustuchin vor susține de 1 Decembrie un program demn să rămână în amintirea cetățenilor pentru multă vreme. Autoritățile locale spun că programul artistic începe la ora 10 cu o serbare folclorică și patriotică în același timp. ”Organizăm o serbare de 1 Decembrie la Monumentul Eroilor din localitate, depunem coroane de flori, iar spectacolul va fi susținut de elevii liceului pe scena din centrul comunei. Serbarea începe la ora 10.00. Profesorii au fost cei care au selectat o grupă de elevi și mizăm pe participarea celorlalţi elevi și bineînţeles toți cetățenii. Va fi intonat imnul național, cântece patriotice, cântece populare, poezii, o activitate complexă”, a spus viceprimarul din Bustuchin, Gheorghe Stoenescu.
Autorităţile locale au achiziţionat și mai multe steaguri care vor fi arborate în centrul comunei Bustuchin. ”În fiecare an avem angajații societății care pun steaguri la stâlpii din centrul comunei. În niciun an nu a trecut neobservată această sărbătoare”, a mai spus viceprimarul Gheorghe Stoenescu. O activitate la fel de importantă va avea loc și sâmbătă, 3 decembrie, când va fi aleasă cea mai frumoasă fată din comuna Bustuchin. Titlul de Miss Bustuchin va fi acordat și în acest an unei eleve din localitate, fiind vorba despre un prilej de petrecere pentru tinerii care învață la liceul din localitate. ”Sâmbătă, 3 decembrie, alegem și cea mai frumoasă fată din Bustuchin, elevii au Miss Boboc și va fi iarăși un eveniment plăcut în comunitatea noastră. În fiecare an avem acest Bal al Bobocilor”, a mai spus Gheorghe Stoenescu, viceprimarul din Bustuchin.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: