Sarcină: Nicu Sarcină nu are club de fotbal

Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină susține că nu are nicio legătură cu noul club de fotbal, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind doar un suporter al fotbalului. Clubul este condus acum de ginerele acestuia, Alin Zgripcea, fost preşedinte al clubului ACS Energeticianul.

Nicolae Sarcină a fost prezent la meciul de la Severin al ACS Viitorul Pandurii cu Sportul Snagov, dar spune că în calitate de suporter, negând orice implicare la noua echipă de fotbal. Acesta a precizat, la Radio Infinit, că este doar suporter de fotbal şi al echipei ginerelui său: „Eu nu am nici o treabă cu fotbalul, sunt un suporter la fel ca oricine şi punct. Clubul are un preşedinte, are director sportiv, are acolo un staff. Clubul acesta este un club mic şi nu are rost să facem circ şi discotecă. E un club mic, îşi vede de treaba lui, nu deranjează pe nimeni, e un club fără datorii”.

Omul de afaceri a mai precizat că ajută fotbalul pentru că a avut un frate care a  jucat fotbal şi care a decedat şi că o face în memoria acestuia: „Nicu Sarcină nu are club de fotbal, Nicu Sarcină, datorită faptului că i-a murit un frate care a jucat fotbal, în memoria lui ajut şi eu cu un leu sau doi, dacă pot”.

Acesta a mai precizat că nu vrea să intre în dispute cu Marin Condescu cu care este prieten şi îl cunoaşte de peste 30 de ani: „Când am dat şapte ani de zile masă la Pandurii nu m-a sunat să mă întrebe nimeni de ce dau masă la Pandurii! Pe domnul Condescu îl respect foarte mult, este prietenul meu, ne cunoaştem de peste 30 de ani şi nu îmi permit eu să vorbesc despre dumnealui urât”.

Vizualizări: 3,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: