Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şase candidaturi la preşedinţia PSD

Surse din cadrul secretariatului general al PSD au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că până la ora 18.00 se depuseră şase candidaturi la funcţia de preşedinte şi 80 la funcţiile de vicepreşedinte.

Cele şase candidaturi la funcţia de preşedinte al PSD au fost depuse de Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Mircea Geoană şi Miron Mitrea, Victor Moraru (primarul de Amara) şi o femeie, al cărui nume nu a fost reţinut nici de secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.

Aceleaşi surse au arătat că s-au înregistrat, până la ora 18.00, optzeci de dosare pentru funcţiile de vicepreşedinte şi niciunul pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, pe care gruparea pro-Geoană doreşte să o înfiinţeze prin modificarea statutului.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: