Şase doljeni, la furat în Gorj

La data de 08.09.2011, în jurul orelor 17:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu au fost sesizaţi de I.A., 75 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în cursul zilei, persoane necunoscute i-a sustras din locuinţă, o sumă de bani. 

Partea vătămată le-a relatat poliţiştilor că o persoană de sex feminin, a coborât dintr-un autoturism care oprise în faţa locuinţei sale. I-a solicitat o sticlă de apă de la fântâna pe care o are în gospodărie şi după câteva minute, s-a urcat în autoturismul oprit, în care se mai aflau alte persoane şi au plecat într-o direcţie necunoscută. Ulterior, partea vătămată a constat faptul că dintr-un şifonier aflat într-o cameră a locuinţei, îi dispăruse suma de 3.700 lei.

Urmare a sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu au identificat pe raza comuna Leleşti, judeţul Gorj, un autoturism cu care se deplasau suspecţii, la volan fiind identificat F.M., 35 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. În autoturism au mai fost identificate 4 femei, C.V., 54 ani, S.L., 36 ani, V.I., 44 ani, C.C., 39 ani şi o minoră 13 ani, toate din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu pentru cercetări. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: