Şase prostituate săltate de pe centura Târgu Jiului

Şase tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani au fost surprinse miercuri de jandarmii gorjeni în timp ce încercau să-şi racoleze clienţi. Acestea au fost sancţionate cu amenda totală de 3000 de lei.

Cele şase tinere se aflau în diferite puncte din oraş, în special pe şoselele de centură. Jandarmii le-au ridicat direct din acţiune, când acestea încercau să-şi agaţe clienţii, numai că oamenii legii le-au încurcat planurile. Toate şase au ajuns la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi amendate cu 3000 de lei. „Cele şase tinere au fost identificate în mai multe puncte din Târgu Jiu, cu precădere pe şoselele de centură. Acestea, în schimbul unor sume de bani sau foloase materiale întreţineau relaţii sexuale cu bărbaţi. Li s-au luat datele de identitate şi pe numele acestora au fost aplicate amenzi care însumează 3.000 de lei”, susţine Ion Puzdrea, purtător de cuvânt IJJ Gorj.

Mai grav este că unele tinere nu sunt pentru prima dată reţinute pentru prostituţie. Numărul prostituatelor a crescut, astfel că frecvent pe centurile municipiului Târgu Jiu apar feţe noi. „O parte din tinere sunt pentru prima dată surprinse de jandarmi, însă în cazul altora, acestea au mai fost identificate şi cu alte ocazii. Cer este că aceasta a fost prima dată din acest an când au fost amendate”, mai spune Ion Puzdrea, purtător de cuvânt IJJ Gorj.

În cuantumul amenzilor, tinerele pot depune muncă în folosul comunităţii. În  cazul în care nu-şi plătesc amenzile, acestea sunt trimise în localităţile de domiciliu şi transformate în muncă în folosul comunităţii.

Vizualizări: 1,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: