Şase tineri din Băleşti cercetaţi pentru viol

Şase tineri sunt audiaţi la această oră la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, sub acuzaţia că au violat vineri seară o tânără din Mătăsari, într-o pădure.

Sâmbătă, 16 ianuarie a.c., orele 04:40, Poliţia Comunală Mătăsari a fost sesizată de către tânăra G.G.L., de 21 ani, din localitate, despre faptul  că,  în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., a fost victimă a infracţiunii de viol, comisă de 6 tineri, pe doi dintre aceştia cunoscându-i după prenumele de „Florin” şi  „Marian”.

Urmare a cercetărilor efectuate în colaborare cu ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei municipiului Tg. Jiu, suspecţii au fost identificaţi în persoana numiţilor Florin P., de 20 ani şi Marian D.C., de 22 ani, ambii din comuna Băleşti, judeţul Gorj. S-a stabilit că victima, în sera zilei de 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 22.00, a acceptat invitaţia lui Florin P. şi Marian D.C., de a servi o cafea la un bar de pe raza localităţii Drăgoteşti. De aici, sub pretextul că Florin P. îşi va serba ziua de naştere, victima a acceptat să îi însoţească pe cei doi şi s-au deplasat cu un autoturism către comuna Băleşti.

În localitatea Băleşti, când au ajuns în zona Pârâului Jaleş, conducătorul auto a oprit maşina, aici făcându-şi apariţia şi ceilalţi 4 suspecţi, respectiv Adrian R., de 23 ani, Dumitru D.P., de 25 ani, Constantin P.O., de 22 ani şi Victor P.F., de 21 ani, toţi din localitate. În aceste împrejurări, suspecţii au constrâns-o pe tânără să întreţină raporturi sexuale.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei 6 suspecţi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj pentru săvârşirea infracţiunii de viol. La această oră sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: