Satana președinte!

O știți pe aia cu teoria conspirației? Hai, că sigur vă amintiți, de pe vremea când suspendatul era la Cotroceni și lua măsuri anti-popor. Și, după fiecare tăiere, apărea cine știe ce scandal sexual, juridic sau monden care era pus de opoziția de atunci pe seama intenției oculte de a distrage atenția de la adevăratele probleme ale țării. Ei, asta cred eu că se întâmplă acum. Dar pe invers. Adică ăștia, cu politica lor, cu Curtea, referendumul, suspendarea și toate cele, vor doar să ne ia ochii de la ceea ce contează cu adevărat. Cum adică ce contează cu adevărat? Venirea Satanei în România, logic.

Mai multe organizații religioase interne protestează împotriva concertului lui Lady Gaga din București. Și, dacă credeați că doar nebunii ultrareligioși urlă pe internet că primirea lui Gaga în capitală va face mult rău, gen va face leul să se ducă dracului (la propriu) și economia să se prăbușească, aflați că și întâiul creștin al țării a luat atitudine împotriva acestui pericol iminent. Îi dăm cuvântul lui Gigi Becali, patronul, oierul, creștinul, sponsorul popilor, omul: ”Dacă nu-l vedem pe Satan cât e de ridicol şi de rahat nu ne dăm seama cât e de zdreanţă Satana. Şi atunci noi trebuie, când o vedem pe Lady Caca, să scuipăm. Înapoia mea, Satan! Asta înseamnă creştin. Eu asta fac. Mă uit la ea, ptiu!, dau un scuipat mai mare pe televizor şi dau pe alt program şi nu mai ştiu cine e Lady Gaga”.

În primul rând, ne întrebăm cum o arăta televizorul bietului Gigi, dacă obișnuiește să-l scuipe mereu când vede ceva ce nu-i convine. Deși, pe de altă parte, îl are pe Meme să i-l șteargă cu limba, când e cazul. În al doilea... De fapt, n-am nici un al doilea rând. Mă bucur că vine Satana în România, recunosc. Poate ne împrumută și niște bani în condiții mai avantajoase decât FMI-ul. Sigur face și niște firme de pierzanie ca să creeze locuri de muncă. Sau, dacă tot vine, nu l-om putea convinge, oare, să și candideze la președinție? Să fim serioși, într-o competiție cu Crin și MRU, ar avea șanse serioase.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: