Sătul de ilegalităţile din CJ Gorj, Mischie vrea să revină în politică

Nicolae Mischie s-a decis să revină pe scena politică. În momentul de faţă, oscilează între o candidatură pentru postul de primar de Primăria Godineşti şi şefia Consiliului Judeţean. Mischie a declarat într-un interviu acordat ziarului nostru că va intra în luptă provocat de ilegalităţile comise de către Consiliul Judeţean în ultima perioadă.

Rep: Veţi reveni pe scena politică. Ce planuri aveţi pentru acest an?

N.M.: Pentru mine politica este o meserie şi cred că am suficientă experienţă pentru a câştiga lupta. În momentul de faţă, nu sunt încă decis în totalitate. Oricum nu exclud candidatura mea la Primăria Godineşti şi nici la Consiliul Judeţean.

Rep: Spre ce partid vă veţi orienta?

N.M.: Nu sunt încă sigur. Oricum sunt curtat de toate partidele cu excepţia PSD-ului. Ştiţi proverbul acela: “Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti”

Rep: Ce părere aveţi despre USL?

N.M.: USL-ul pretinde că e o alianţă puternică, dar are oameni slab pregătiţi. Rezultatul la alegeri va fi unul surprinzător pentru că USL are probleme în interior, sunt prea multe neînţelegeri. Foarte mulţi oameni de valoare părăsesc alianţa.

Rep: Ce anume v-a determinat să reveniţi în politică?

N.M.: M-au înfiorat ilegalităţile comise de către Consiliul Judeţean, mai ales  în ultima perioadă. Mă refer la insignele făcute pentru promovarea judeţului cu imaginea munţilor din Germania. E o chestiune de justiţie şi de imputarea sumelor de bani. Consiliul Judeţean poate fi acuzat de fals intelectual şi de neatingerea scopului urmărit prin Proiectul “Redescoperă Gorjul”. Eu am reparat o casă de oaspeţi a Consiliului Judeţean şi am fost pus să plătesc peste 1 miliard în condiţiile în care nu a existat nici un prejudiciu, iar casa e a Consiliului Judeţean, nu a mea personal.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: