Scandal cât casa la Primăria Săcelu

Comuna gorjeană Săcelu este în centrul unui scandal cât casa și asta după ce fostul primar al localității, Florin Jurebie, a făcut o filmare la instituția pe care a condus-o, în ziua de Sfântul Ion, iar birourile erau aproape goale.

”Dragi prieteni, 7 ianuarie, ora 14:55 minute. Să vedem dacă găsim pe cineva. Domnul primar nu este. Avem casierie... nimic. Avem Registrul Agricol... nimic. În biroul acesta... nimic, nici în biroul asta nu e nimeni”, sunt câteva cuvinte rostite pe filmarea postată pe una dintre rețelele de socializare.

Actualul primar al comunei Săcelu, Gheorghe Dumitrelea, spune că va depune sesizare la poliție și asta după ce Jurebie ar fi intrat fără mască în instituție. ”Având în vedere cele petrecute în primele zile ale anului, chiar în ziua de Sfântul Ion, rog toate instituțiile să verifice dacă cele constatate de fostul primar sunt sau nu adevărate. A premeditat această scenă pe care a postat-o pe Facebook. Nu mă deranjează, îmi asum toate lucrurile. Eu administrez această instituție și deciziile îmi aparțin, dar faptul că a intrat în instituție fără a avea mască de protecție... De asemenea, în fața primăriei este linie continuă, iar această persoană a întors mașina ilegal. O să depun o plângere la poliție”, a spus primarul din Săcelu, la Radio Infinit.

Tot primarul Dumitrelea crede că fostul edil își dorește postul de viceprimar sau unul de consilier personal. ”Eu alte probleme de rezolvat, ale comunității și nu ale fostului primar. Este frustrat de faptul că nu am viceprimar la Primăria Săcelu. I-am spus și mă repet că nu voi numi viceprimar. Îmi aparține decizia. De asemenea, nici postul de consilier personal nu o să-l obțină. Nu are cum să mă consilieze o persoană care are realizări zero. În primărie exista domnișoara contabilă și domnul de la Resurse Umane. Eu nu îmi permit să închid instituția înainte de ora 16:00”, a mai spus Dumitrelea.

Vizualizări: 1,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: