Scandal cu împuşcături într-un bar din Târgu Jiu

Răfuială ca în Vestul sălbatic ieri seară într-un bar din Târgu Jiu. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a scos pistolul şi a tras. Scandalul a pornit de la banii pe care unul îi datora celuilalt.

Unul dintre cei doi bărbaţi este patronul unei firme de construcţii din Târgu Jiu, la care celălalt lucra ca zilier. După o zi de muncă, aceştia au mers să bea o bere la un bar situat în apropierea Pieţei Centrale. Barmaniţa povesteşte faptul că cei doi au început să discute despre bani, iar la un moment dat spiritele s-au încins şi de aici a pornit scandalul. Totul a culminat în momentul în care patronul a scos arma pe care o avea la el şi a tras în celălalt. “Totul s-a petrecut foarte repede, într-o fracţiune de secundă. I-am văzut că stăteau la masă, au comandat şi la un moment dat au început să discute despre bani. L-am auzit pe unul dintre ei că a zis că nu pleacă până nu îi dă banii pentru care a muncit. S-au luat la bătaie, toţi ceilalţi au plecat afară şi au rămas doar ei. Nu au făcut pagube foarte mari, au răsturnat o masă cu scaune cu tot şi au spart un geam”, a declarat barmaniţa. În furia sa, patronul a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras în celălalt. Norocul a fost că arma nu e letală.

În arest

Cei doi suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, iar magistraţii au decis să le dea mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile. “Atât patronul firmei, cât şi angajatul său au fost imediat reţinuţi de poliţişti pentru a fi prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a celor doi suspecţi, unulfiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi  şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, iar celălalt pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“,  a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt  IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: