A aşteptat moartea în Gara Târgu-Jiu

Un bărbat a fost găsit fără suflare sâmbătă seara în sala de aşteptare din Gara Târgu-Jiu. Călătorul a anunţat imediat poliţia care s-a deplasat la faţa locului pentru a cerceta cauzele şi împrejurările în care a survenit moartea bărbatului. Din primele informaţii nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Constantin Damian avea 56 de ani şi avea domiciliul în satul Urecheşti al comunei Drăguţeşti. De câteva luni era văzut frecvent în gara din Târgu-Jiu. Aici îşi petrecea mai tot timpul şi tot aici obişnuia să consume băuturi alcoolice. Sâmbătă seara a fost găsit fără suflare de un călător care aştepta trenul. ”Era boschetar. Toată ziua şi toată noaptea stătea prin gară. De câteva luni este pe aici. Am înţeles că era şi bolnav că a fost internat pe la Dobriţa că avea TBC, şi de când a ieşit din spital stă prin gară. L-a găsit un călător şi a anunţat poliţia. Cred că de la alcool s-a întâmplat asta. Poate şi de la frig că s-a mai răcorit afară, el fiind bolnav, din câte am văzut nu era nici prea îmbrăcat”, a declarat femeia de serviciu din Gara Târgu-Jiu.

La faţa locului a ajuns şi poliţia care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. „Poliţiştii de la Criminalistică s-au deplasat la faţa locului şi au făcut cercetările cu privire la cauza şi împrejurările în care a survenit moartea bărbatului. Pe corpul acestuia nu s-a găsit urme de violenţă, şi aşteptăm acum rezultatele necropsiei”, a declarat Daniel Brotea, şef Poliţia Transporturi Feroviare.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: