Accident la Bumbeşti Piţic. Un autobuz a intrat într-o casă

O tragedie ar fi putut să se întâmple ieri seară în localitatea Poienari, unde un autobuz a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şoprul din gospodăria unor localnici. Din fericire, în autobuz nu era niciun călător, iar proprietarii grajdului nu erau în zonă când s-a întâmplat evenimentul. Singurul rănit a fost şoferul microbuzului care a fost scos dintre fiarele contorsionate de alţi participanţi la trafic.

Evenimentul s-a produs aseară în localitatea Poienari din Bumbeşti PIţic. Şoferul autobuzului se afla în timpul serviciului şi trebuia să efectueze o cursă, însă din fericire în momentul producerii accidentului nu avea călători. Dinel Popescu are 61 de ani şi era şofer la firma de transport persoane de ani buni, dar până acum nu a fost implicat în niciun eveniment rutier. Aseară se pare că într-un moment de neatenţie în trafic a pierdut controlul asupra volanului,  a intrat pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă după care s-a oprit direct în şoprul unei locuinţe. Participanţii la trafic care au văzut totul l-au scos pe şofer dintre fiarele contorsionate. „Eu mergeam în spatele lui. La un moment dat, cred că i-a făcut explozie vreun cauciuc pentru că a pierdut controlul asupra volanului. A fost nevoie să spargem geamul din spate al autobuzului şi am intrat. Era prins sub bord şi se văita. Mă bucur că am reuşit să salvez viaţa unui om”, a declarat Leonida Belgher.

Proprietarii şoprului au scăpat pentru că nu au fost acasă. „Puteam să fiu moartă în acest moment. Am fost în şopru că am avut treabă şi am ieşit să intru în casă. Am auzit un zgomot puternic. Am ieşit repede afară şi era curtea plină de praf. Am văzut şopru dărâmat şi apoi autobuzul. Atunci am început să ţip. Trebuia să mă întorc acolo să închid pui. Dacă mă duceam, acum era moartă. Bine că nu fu mai rău şi nu erau călători”, spune femeia. Când au văzut autobuzul în şopru localnicii s-au alarmat şi au anunţat că s-a produs un accident cu mai multe victime. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Şoferul autobuzului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar starea lui de sănătate este stabilă.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: