Scandal cu țipete și reproșuri în vestiarul Universității Craiova

Un scandal de proporții a apărut în vestiarul celor de la Universitatea Craiova. Acesta a avut loc după meciul jucat de olteni cu Universitatea  Cluj, scor 1-1, la Mediaș, în etapa a doua din SuperLiga.

Universitatea Craiova a început foarte prost sezonul 2022 – 2023, după ce a remizat cu Sepsi OSK „acasă”, scor 2-2, iar la Mediaș a terminat la egalitate cu U Cluj, scor 1-1. Faptul că formația din Bănie nu a debutat cu dreptul în sezonul actual din SuperLiga i-a enervat teribil pe jucătorii Universității Craiova, iar aceștia au cedat nervos. Conform ProSport, un scandal cu țipete și reproșuri a avut loc în vestiarul Universității Craiova la meciul cu U Cluj, iar jucătorii din Bănie și Laszlo Balint au fost actorii principali. Liderii din vestiarul oltenilor i-au reproșat antrenorului faptul că nu pot rezista fizic în fața fotbaliștilor nou-promovatei din cauza antrenamentelor slabe efectuate după revenirea din stagiul de pregătire din Austria. Sursa citată mai notează că reacția lui Laszlo Balint a venit rapid, iar antrenorul care ultima dată a antrenat la UTA Arad le-a reproșat elevilor săi golul primit de către Universitatea Craiova în minutul 6.

Universitatea Craiova a obținut două puncte din două meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023, cu Sepsi OSK și U Cluj, iar în turul doi preliminar al Conference League a remizat cu Vllaznia Shkoder, scor 1-1, în prima manșă.

Pentru formația din Bănie urmează partida retur din turul doi preliminar al Conference League, joi, 28 iulie, ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 11,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: