Scandal în Meteor din cauza unei moșteniri

Un scandal de proporții a izbucnit în cartierul Meteor între două familii de rromi din cauza unei moșteniri revendicate de cele două clanuri. Conflictul a fost aplanat de oamenii legii ajunși la fața locului însoțiți de mascați, după ce Gheorghe Stănescu în vârstă de 28 de ani, care este vecin cu cele două familii, a sunat la 112. Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal  în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de distrugere și violare de domiciliu.

După ce s-a primit apelul la 112, oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului împreună cu polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale. După ce spiritele au fost calmate de echipele de intervenție, oamenii legii au stabilit că mai mulți membri ai familiei lui Toma Mihai au pătruns în curtea locuinței Mariei Mihai în vârstă de 60 de ani, unde se afla fiica acesteia, Mihai Olga în vârstă de 29 de ani, împreună cu concubinul acesteia Petre Mihai de 34 de ani, care face parte din familia care a pornit scandalul.

Între cele două familii a avut loc un conflict spontan pe fondul unor neînţelegeri legate de o moştenire, în timpul căruia membrii familiei Toma Mihai au spart luneta autoturismului Olgăi Mihai, precum şi mai multe ferestre de la locuinţa acesteia. Oamenii legii au făcut cercetarea la fața locului, iar acum înceracă să identifice toți rromi care au participat la acest scandal pentru a lua împotriva lor măsurile legale. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: