În arest după un scandal în benzinăria de la Tismana

Nu mai puţin de cinci persoane au ajuns în noaptea de luni spre marţi în arestul IPJ Gorj, după ce au fost implicate într-un scandal produs în incinta benzinăriei de la Tismana.

Mai mulţi romi din Târgu Mureş, care îşi asigură existenţa în mare parte din montarea de jgheaburi şi burlane, au oprit la benzinăria respectivă, dar nu pentru a-şi alimenta maşinile, ci pentru a bea o cafea. Considerând că sunt destul de mulţi încât nimeni să nu le poată face nimic, cei în cauză au început să îi bată apropouri deocheate chelneriţei care îi servea, de faţă fiind şi soţul acesteia.

Bărbatul le-a cerut clienţilor pe care îi avea să se potolească, dar în cele din urmă lucrurile au scăpat de sub control şi el s-a ales cu capul spart, romii sărind la scandal. Aceştia s-au dus la maşini şi au venit de acolo cu leviere şi bare metalice cu care au încercat să-şi dovedească supremaţia. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din benzinărie, pe imagini observându-se cum protagoniştii se folosesc de pumni şi picioare, dar şi de leviere, pentru a dovedi că sunt mai „tari”. La faţa locului au sosit ulterior echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie, soţul chelneriţei ajungând la spital, ca şi doi dintre agresorii săi.

Toţi cei cinci protagonişti ai scandalului au primit însă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ieri un procuror dispunând interdicţia de părăsire a ţării pentru scandalagii din Târgu Mureş. De menţionat este şi că rudele acestora au fost evacuate din curtea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu după ce au vociferat şi i-au ameninţat pe jurnalişti că le sparg camerele de filmat şi aparatele de fotografiat dacă se mai interesează de acest caz. În cele din urmă, scandalagiii şi-au recunoscut însă faptele şi doar aşa au reuşit să scape de cătuşele pe care le aveau la mâini.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: