Scandal la fermă. Și-a înjunghiat prietenul la beție

Un bărbat de 51 de ani, din județul Gorj, a fost arestat, zilele trecute, la Timișoara, pentru lovire și alte violențe.

Mirel Damian Bădoiu a mers la ferma unor prieteni, pentru a ajuta la sacrificarea a doi porci. A curs mult alcool, iar, la un moment dat, gorjeanul și-a pierdut mințile.

Fără să fie provocat, Bădoiu s-a ridicat de la masă, a mers la autoturismul său și a luat un cuțit. S-a năpustit asupra bunului său prieten care l-a însoțit la fermă. Acesta a încercat să se apere cu un scaun, dar a fost lovit în zona toracelui și a mâinii stângi. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, medicii stabilind că are nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

Pe 20 februarie, gorjeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de  loviri sau alte violențe. El a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, spunând că nu știe exact ce s-a întâmplat la fermă, că nu a fost nimic premeditat și că cei doi sunt prieteni de peste 20 de ani.

Tribunalul Timiș a menținut definitiv măsura arestului preventiv. Gorjeanul nu este la primul contact cu legea penală.  Aceasta a săvârșit infracțiunea în stare de recidivă postexecutorie, fiind  liberat în data de 19.10.2015, cu un rest rămas de executat de 642 de zile, dintr-o pedeapsă de 5 ani de închisoare, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Vizualizări: 3,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: