Tânără șantajată cu imagini compromițătoare

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bîlteni au fost sesizaţi acum o săptămână de o tânără de 18 ani, din comuna Bîlteni, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relație de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale.

În cursul zilei de 26 februarie, în baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat percheziţie la domiciliul bărbatului din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare (telefon mobil, tabletă), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: