Scandal la Padeş cu zece bătăuşi reţinuţi

Două grupuri de cheflii s-au luat la harţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o discotecă în apropierea căreia cu ceva vreme în urmă a mai fost snopit în bătaie un tânăr care a fost lovit mortal. În scandalul de acum, combatanţii au ieşit afară din local şi au mers într-un loc mai retras, de pe marginea drumului judeţean ce trece prin zonă, asigurându-se astfel că nu sunt filmaţi de camerele de supraveghere ale discotecii.

 „Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în data de 27 iulie a.c., în jurul orelor 03:10, aflându-se în incinta localului public, cei zece suspecţi şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare. Conflictul spontan a degenerat, fiind urmat de agresiuni reciproce, tinerii continuând să se lovească pe acostamentul şi partea carosabilă a DJ 671 Padeş, în apropierea localului. Având în vedere că prin faptele săvârşite, suspecţii au provocat teamă şi indignare în rândul cetăţenilor, producând tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au dispus reţinerea acestora, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, a menţionat ieri IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Patronul localului a fost singurul care a ajuns la spital, la Motru, unde a necesitat îngrijiri medicale după ce a suferit răni în zona capului. El a încercat să-i despartă pe scandalagii, chiar dacă toată povestea se întâmpla departe de discoteca sa, dar, în cele din urmă, s-a ales cu câţiva pumni şi pari în cap, având acum nevoie de îngrijiri medicale pentru mai multe zile. Şi cei care au participat la scandal s-au ales cu vânătăi, dar nu au ajuns la spital, pentru ei celula IPJ fiind locul în care şi-au „răcorit” în cele din urmă nervii.

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: