Scandal la Rovinari! Patron bătut de un puşcăriaş!

Un individ extrem de agresiv din Rovinari, care săptămâna trecută a aflat că a fost condamnat pentru un alt scandal la închisoare cu executare, şi-a pierdut minţile când şi-a dat seama că poliţiştii vor veni să îl încătuşeze.

Claudiu Nastasiu şi-a adus aminte că patronul unui local din oraş depusese mărturie împotriva sa şi a pus la dispoziţia anchetatorilor imagini de pe camerele de supraveghere în care se vedea cum îl loveşte pe un poliţist, ceea ce l-a făcut să meargă la clubul respectiv şi să îl ia pe patron la bătaie.

Costel Claudiu Nastasiu l-a luat cu el pe Alexandru Loghin şi s-au dus la „Malibu”, unde patronul Ion Florin Coandă nici nu visa ce îl aşteaptă. Cei doi au mers la el la bar, au părut că intră cu el în vorbă, iar la un moment dat au trecut după tejghea și l-au luat la bătaie. Totul a fost surprins şi de această dată de camerele de supraveghere, Nastasiu fiind indiferent la probele care îl incriminau. După ce i-a dat lui Coandă o „corecţie” pe care acesta s-o ţină minte multă vreme de acum încolo, individul a plecat spre casă, fiind ridicat apoi de către polițiștii care puneau în executare mandatul de 2 ani emis pe numele său.

Bătăușul a primit pedeapsa respectivă la Judecătoria Târgu Jiu, dar a contestat-o,  în zadar însă pentru că ea a fost menţinută la Curtea de Apel Craiova. În acest dosar pedeapsa putea fi mai mare, dar patronul Coandă a înţeles la vremea respectivă să îşi retragă plângerea, nu e clar dacă de bună voie sau forţat, dar, astfel, Nastasiu a primit doar 2 ani pentru că l-a lovit pe poliţistul Irinel Daniel Streja, asta în condiţiile în care, în trecut, individul mai trecuse prin puşcării. După scandalul de la ”Malibu” bătăuşul a fost încarcerat de poliţişti, după gratii ajungând pentru 24 de ore şi amicul său, Loghin fiind scos ulterior de la „Beciul Domnesc” al IPJ Gorj şi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Galerie foto


Vizualizări: 2,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: