Scandal la uşa primarului Romanescu

Înjurături ca la uşa cortului chiar în biroul primarului Marcel Romanescu. O târgujiancă revoltată că nu i-a fost eliberat un document a vrut să intre peste edil şi chiar a lovit o salariată a primăriei. Purtătorul de cuvânt al primăriei, Anamaria Ianc, s-a ales cu câteva palme în încercarea de a o potoli pe femeia extrem de nervoasă.

Maria Bobină a explicat că venise la primărie să ridice o adeverinţă. Pentru că ar fi fost trimisă de la un birou la altul, s-a dus să-l ia la întrebări pe primar. Acolo a întâlnit-o pe Anamaria Ianc, care a încercat să o calmeze pe femeie şi să-i explice care este circuitul hârtiei în primărie. Femeia a început să-i adreseze injurii şi, la un moment dat, a lovit-o pe Ianc peste mână. „În şuturi am fost luată. Eu ridic vocea pentru că nu sunt bine înţeleasă şi nu sunt nici ascultată. Aici sunt numai incompetenţi! Eu, dacă vin aici, vin cu o suferinţă. Nu vin că vreau eu să-l cert pe primar şi să-l scot afară. Ei sunt în slujba cetăţeanului şi trebuie să rezolve situaţia oamenilor. Îmi ziceau să tac. Tot timpul sunt flituită. Abia azi (n.r. miercuri) am rezolvat problema. Eu am o voce stridentă din naştere. Dacă nu iei atitudine, nu te rezolvă nimeni, oameni buni. Trebuie să iei atitudine! Sunt numai incompetenţi puşi în slujbe”, a spus femeia revoltată.

În cele din urmă, oricum problema femeii a fost rezolvată. A primit documentul pe care îl solicitase. „Trebuie să înţelegem pe toată lumea. Sunt oameni supăraţi. Vreau să vă spun că nu avea dreptate. Documentul a intrat astăzi (n.r. miercuri) în primărie, l-am emis la ora 10.00”, a fost explicaţia primarului Marcel Romanescu.

Purtătorul de cuvânt a anunţat că nu va depune nicio plângere împotriva femeii care a agresat-o, deşi s-a ales cu câteva semne pe mâini.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: