Scandalul Paliță-Giuverdea ajunge în instanță

Scandalul violent consumat în Primăria Târgu Jiu, între edilul din Dănești și o angajată de la Târgu Jiu, s-ar putea încheia în instanța de judecată. Primarul Mădălin Paliță vrea s-o dea în judecată pe Elena Giuverdea și să-i ceară daune materiale pentru că l-a defăimat. Deși a ținut prima pagină a ziarelor și s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe, primarul regretă incidentul doar pe jumătate. Incidentul a prins și conotații politice, deoarece colegii de la USR ai Elenei Giuverdea au reacționat public pe subiect. 

Mădălin Paliță a spus că regretă doar modul în care a abordat-o pe salariata Primăriei Târgu Jiu, de loc tot din Dănești. Spune totuși că ar fi trebuit să o pună la punct pentru că s-ar fi luat de familia sa, pe Facebook. Primarul a mers la biroul acesteia din primărie și, în fața celorlalți colegi ai femeii, s-au înjurat ca la ușa cortului.

„Regret modalitatea prin care am ales să informez respectiva persoană despre doleanțele mele. Cred că trebuia să fiu un pic mai diplomat. Nu regret însă faptul că am reușit să pun la punct o persoană care, din păcate, nu înțelege că în politică nu trebuie să implici familiile oamenilor. A fost un incident regretabil. Au degenerat un pic discuțiile, dar acțiunea, în sine, trebuia să aibă loc. Pe doamna respectivă nu o consider un contracandidat. Și dacă va candida singură, va ieși pe locul doi. Nu știu dacă am vorbit de trei ori în viață. Pe anumite rețele de socializare, avea tot felul de critici la adresa mea. Când vii cu bocancii în viața privată a unui om, lucrurile degenerează. Eu am avut de rezolvat niște probleme, am dat de doamna respectivă. Dânsa a devenit foarte violentă verbal, agresivă chiar și fizic”, a declarat primarul din Dănești, Mădălin Paliță

 „Chiar o voi distruge!”

Pentru că se consideră el victimă, primarul spune că are în plan să o dea în judecată pe femeia care l-a reclamat la Poliție. O bănuiește că ar fi premeditat întregul conflict ca să-l denigreze.

Edilul a mai adăugat că nu va sta cu mâinile în sân dacă îi va mai fi atacată familia în spațiul public.

„Orice om sănătos la cap este tentat să-și apere familia. Faptul că a degenerat discuția i se datorează, în cea mai mare parte, doamnei care nu a înțeles că discuțiile într-o instituție publică trebuie să fie civilizate. Amenințările au fost că o voi distruge. Dacă va mai face referire la familia mea, chiar o voi distruge. O voi da în judecată după acest eveniment. Am print screen la toate acuzațiile aberante și cred că voi avea câștig de cauză. Am primit nu zeci, sute de mesaje de susținere și încurajare. Nu păstrez funcția de primar cu prețul terfelirii imaginii mele și a familiei”, a mai spus primarul din Dănești, într-o emisiune la Radio Infinit.  

După scandalul de săptămâna trecută, primarul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare.

Vizualizări: 3,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: