Scandalurile se ţin lanţ la Ambulanţa Gorj

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj scandalurile dintre angajaţi şi şef nu mai contenesc. Angajaţii sunt supăraţi că au primit echipamente noi pe care nu le pot folosi, iar între şefa de la Ambulanţă Jana Prejbeanu şi liderul de sindicat al unităţii Cristian Aldescu au loc certuri grave. Problemele nu se opresc aici. Şefa de la SAJ îl acuză pe liderul sindical al ambulanţierilor că a consumat mai multă motorină decât era necesar. Nici Aldescu nu se opreşte şi spune că Prejbeanu şi-a angajat de curând nepotul.

Ambulanţierii, supăraţi că-i strâng pantalonii

Angajaţii au primit de curând echipamente de lucru noi. Le-au fost luate măsurile şi erau mulţumiţi că-şi vor schimba hainele. Când le-au venit echipamentele, angajaţii de la Ambulanţă au constat că fie le erau prea mari, fie prea mici. Liderul Sindicatului de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, Cristian Aldescu, se plânge că echipamentele achiziţionate de managerul serviciului, nu li se potrivesc angajaţilor. Aldescu spune că unii au pantaloni, alţii vestoane şi toate sunt fie prea mari, fie prea mici. Liderul de sindicat de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, Cristi Aldescu, crede că achiziţiile de echipamente la ambulanţa gorjeană se fac pentru a închide gura angajaţilor şi pentru a cheltui banii. El o acuză de rea-voinţă pe directoarea serviciului, medicul Jana Prejbeanu, despre care spune că a făcut aceste achiziţii doar pentru a-i determina pe angajaţi să tacă.

Angajaţii sunt supăraţi că au fost nevoiţi să mai cheltuiască sute de mii pentru a-şi strâmta echipamentul sau pentru a mai adăuga materiale, de la caz la caz. Aceştia spun că şefa lor Jana Prejbeanu îşi bate joc de ei, mai ales că le-au fost luate măsurile individual, iar la Târgu Jiu au ajuns echipamente pe care mulţi le ţin în dulap.

Aldescu, la cuţite cu Prejbeanu

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Jana Prejbeanu, este făcută mincinoasă de către liderul de sindicat al serviciului, Cristian Aldescu. La rândul său, directorul instituţiei spune despre sindicalist că destabilizează echipa şi face afaceri cu combustibilul serviciului.

Jana Prejbeanu este indignată de afirmaţiile liderului de sindicat Cristian Aldescu şi îl acuză că a mărit nejustificat consumul de combustibil la Staţia de Ambulanţă. Contradicţiile dintre cei doi nu se încheie aici. Un alt subiect de scandal este cel al angajărilor din serviciu. Aldescu o acuză pe Prejbeanu că şi-a angajat nepotul la ambulanţă, în timp ce directorul ambulanţei susţine că nepotul său a susţinut concurs. Totodată, Aldescu a declarat că managerul ambulanţei, Jana Prejbeanu a creat haos în instituţie.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: