Schimbarea Directoratului CE Oltenia nu mai este o prioritate

Senatorul PSD de Gorj, Florin Cârciumaru, s-a interesat dacă supraveghetorii Complexului Energetic Oltenia mai aveau în plan în ședința de luni să revoce Directoratul. A aflat de la secretarul de stat Doru Vișan că momentan sunt alte priorități. “Știu că este o ședință a Consiliului de Supraveghere, dar din informațiile pe care le am de la secretarul de stat Doru Vișan nu se pune problema schimbării Directoratului. În momentul de față, complexul și Ministerul Energiei au cu totul și cu totul alte priorități”, a spus Cârciumaru luni la Radio Infinit.

Senatorul susține că documentul privind o schemă de sprijin pentru achiziționarea certificatelor de carbon de către CE Oltenia a fost finalizat, urmând să fie discutat cu mai multe instituții. “La ora actuală, echipa din complexul energetic și din minister au terminat strategia de ajutor, în momentul de față materialul este la minister, miercuri vor avea loc întâlniri cu Consiliul Concurenței, urmând să se discute mai departe cu Transelectrica și cu alte instituții și societăți implicate în această problemă”, a spus Florin Cârciumaru.

Vicepreședintele PSD Gorj nici nu înțelege de ce ar mai propune ALDE schimbări la CEO, câtă vreme vrea să iasă de la guvernare: “Nu am înțeles de ce atâta insistență pe această temă. De ce echipa ALDE de la Dolj și de la Gorj insistă pe această problemă, în momentul în care astăzi sunt la guvernare, mâine nu mai sunt la guvernare”.

“Trebuie să dăm credit actualei echipe, pentru că lucrurile s-au mișcat bine din punctul meu de vedere”, a concluzionat senatorul Cârciumaru.

Vizualizări: 2,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: