Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Schimbări la baschet

Echipa de baschet Energia Rovinari se reuneşte azi după mini-vacanţa de Sărbători. Gorjenii au decis să renunţe la 3 jucători care nu au dat satisfacţie în tur: Stefan Atanackovic, Darko Vujacic şi Robert Giles. În schimb Energia aduce alţi 3 jucători: Jaytornah Wisseh, cel mai bun marcator din sezonul trecut, cu o medie de 24 de puncte pe meci. În plus vor sosi şi pivotul american Joseph Kennerly (2,04m), care a mai jucat în Bulgaria, Ungaria şi Iraq iar ultima oară în Mexic, dar şi sârbul Milan Janusevic (1,96m), care a jucat până acum doar în spaţiul ex-iugoslav şi vine din Macedonia. Singurul jucător care absentează la reunirea de azi e Darby, americanul fiind învoit până sâmbătă. La jumătatea sezonului, Energia ocupă locul 9, dar îşi propune să ajungă din nou în play-off.

Reunire – tot azi se reunesc şi handbaliştii Energiei. Trupa lui Andrieş participă la două turnee amicale: 18-19 ianuarie la Tg-Jiu şi 25-26 ianuarie la Timişoara înainte de reluarea campionatului programată pentru data de 2 februarie

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: