Schimbări şi promovări la CE Oltenia

Anul începe cu schimbări şi promovări în structura de conducere a Complexului Energetic Oltenia. Discuţiile pe noua organigramă vor avea loc în această dimineaţă.

Potrivit unor informaţii, Cosmin Popescu a demisionat din funcţia de director la Resurse Umane urmând să deţină funcţia de consilier al Directoratului. Această numire este percepută ca o promovare, deoarece Cosmin Popescu va fi în mijlocul deciziilor luate de organul de conducere al companiei. Director de resurse umane va fi, se pare, Valentina Trofin, care a fost până acum director adjunct. Locul lui Trofin, de director adjunct la Resurse Umane va fi luat de Sorin Olaru.

Surpriza este însă promovarea lui Ion Ruşeţ, până acum o săptămână preşedinte executiv la Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO). Ruşeţ va ocupa funcţia deţinută până acum de Sorin Olaru, de şef Departament Organizare. În atribuţiile sale va fi şi stabilirea unei relaţii bune cu comunitatea.

Schimbările nu ar trebui să se termine aici dacă ne amintim de concursul de selecţie a noilor membri ai Directoratului. Nunele celor patru noi directori ar fi trebuit date în noiembrie însă s-a amânat cu o lună, dar nici în decembrie nu a apărut ceva oficial. Însă potrivit unor informaţii care circulă pe surse, pe funcţii rămân Aurel Medinţu - Energie şi Daniel Antonie - Minerit. Ion Petroniu, director la Divizia Strategii Dezvoltare a participat la concurs, dar se pare că nu a fost selectat. Marile probleme sunt la Divizia Economică. Fosta şefă Maria Scurtu a demisionat, iar după câteva zile a părăsit compania şi Daniel Pităroiu, director Financiar Contabilitate. Locul lui Scurtu a fost ocupat, provizoriu, de Adriana Vîlceanu. Ea va fi numită, cel mai probabil, pe locul lui Pităroiu, după ce va fi ocupat postul de şef de divizie.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: