Se bat în sondaje! Iriza: Zgăbaia are 3%

Săptămâna sondajelor! Fiecare candidat a făcut propriul sondaj de opinie, şi deci propriul procent, favorabil celui care plăteşte comanda. Doi dintre candidaţii pe colegiul 3 la Camera Deputaţilor, Robert Zgăbaia (ARD) şi Scarlat Iriza (USL) se bat în procente. În timp ce Zgăbaia zice că Iriza are sub 50%, candidatul USL a replicat: „colegiul de la ARD“ are doar trei procente! Nu stă rău candidatul PP-DD Bebe Tauru, care, spune Iriza, are 13 la sută.

Reporter: Aţi făcut un sondaj, care sunt rezultatele?

Scarlat Iriza: Da, un sondaj corect, pe un eşantion de 800 de persoane, la faţa locului, pe vârste, sex. Deocamdată nu am un rezultat final, ci unul parţial, dar nu cred că se mai poate schimba foarte mult. USL are 68%, ARD 3% şi PP-DD 13%. Şi restul nehotărâţi, care pot merge cu oricare.

Rep: Domnul Zgăbaia spunea că nu închideţi colegiul.

S.I.: Asta e diversiune electorală. Fiecare partid trage spuza pe turta lui. Oamenii au văzut că este aceeaşi Mărie cu altă pălărie şi vor să mai audă de PDL şi Traian Băsescu.

Rep: De la 23 la sută cât are domnul Robert Zgăbaia în sondajul său la 3 procente, cât are în al dumneavoastră e diferenţă cam mare…

S.I.: Cum să aibă 23%? Dumneavoastră credeţi aşa ceva? Păi nu are 23% partidul, pe toată ţara şi are un băiat de 32 de ani, necunoscut. O să vadă, după 9 decembrie, realitatea.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: