Se caută preot pentru Penitenciarul Târgu Jiu. E nevoie și de un asistent social

Penitenciarul Târgu Jiu a scos la concurs mai multe posturi, între care și unul de preot. În acest caz se cer studii superioare în specializarea teologie pastorală.

Candidații trebuie să deţină calitatea de preot ortodox hirotonit, cu minimum 2 ani vechime în activitatea pastorală, să aibă binecuvântarea din partea ierarhului titular al Arhiepiscopiei sau Episcopiei în teritoriul căreia se află unitatea penitenciară pentru care candidează și să nu fi fost sancţionați disciplinar în ultimii 5 ani.

În plus este nevoie de o autorizaţie de acces la informaţii clasificate, conform nivelului prevăzut pentru post.

Tot la penitenciarul din Târgu Jiu mai este vacant un post de ofițer în domeniul asistenței sociale. Se cer studii superioare în asistență socială, dar și un aviz de exercitare a profesiei de asistent social, eliberat de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Pentru acest post, candidații vor susține și o probă practică, eliminatorie, care constă în verificarea abilităților de utilizare a calculatorului.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii până la data de 04.11.2020, inclusiv, ora 16.00.

Alte posturi scoase la concurs de Penitenciarul Târgu Jiu, din sursă externă, este cel de conducător auto, tehnician dentar sau agent operativ.

Vizualizări: 2,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: