Se dă startul şi în campionatul judeţean

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a stabilit ultimele detalii legate de startul returului. Cu această ocazie a avut loc şi obişnuita tragere la sorţi a echipamentelor acordate de două ori pe an formaţiilor participante dar şi tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României.

Ieri la Hotel Sport a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj la care au fost invitaţi să ia parte reprezentanţii ai asociaţiilor şi cluburilor participante la competiţiile organizate la nivelul ligilor a IV-a şi a V-a. Oficialii echipelor din judeţ au aflat cu această ocazie şi adversarii din prima etapă a fazei judeţene a Cupei României Creativ precum şi programul returului la Liga a IV-a şi a V-a.  Adunarea Generală a avut pe ordinea de zi afilierea şi dezafilierea unor asociaţii dar şi tragerea la sorţi pentru acordarea unui echipament de joc pentru câte o reprezentantă a ligilor a IV-a şi a V-a acestea revenind de această dată echipelor Petrolul Ticleni din Liga a IV-a şi Foresta Văgiuleşti  din Liga a IV-a.

Programul returului e bătut în cuie

AJF Gorj a stabilit şi programul returului de campionat, ediţia 2009 - 2010. Astfel, Liga a IV-a si Liga a V-a vor începe la data de 7 martie  iar Juniorii C si D vor debuta în data de 6 martie. La Liga a IV-a sunt programate 4 etape intermediare în datele de 7 martie, 5 mai, 19 mai şi 2 iunie iar la liga a V-a vor fi programate doar două etape intermediare pe 7 martie şi 5 mai. Şi campionatul de juniori C şi D va avea tot două etape intermediare programate în zilele de 7 martie şi 5 mai.

Pentru promovarea în Liga a IV-a va avea loc anul acesta un turneu play-off.

Astfel, la finalul returului de Campionat de la Liga a V-a echipele clasate pe primele 3 poziţii în fiecare serie vor participa la un turneu play-off în sistemul campionat (tur - retur), urmând ca echipele clasate pe locurile 1 si 2 să promoveze la Liga a IV-a.

Cu această ocazie s-a stabilit că meciurile din cadrul 16-imilor Cupei României Creativ se vor disputa pe 14 aprilie. Din acest an site-ul sportiv www.sportingorj.ro a devenit partener oficial al întrecerii urmând să acorde şi un premiu la finalul competiţiei.

Programul primei etape - Cupa României Creativ

Conform tragerii la sorţi care a avut loc ieri la sediul AJF Gorj, în prezenţa reprezentanţilor echipelor din judeţ, în faza 16-imilor Cupei României Creativ se vor disputa următoarele partide:

1.Avântul Bărbăteşti – Dumbrava Viitorul Câlnic

2.Dinamo Inter Stăneşti – Vulturii Slivileşti

3.Bradul Polovragi – Minerul II Mătăsari

4.Parângul Sadu – Ştiinţa Hurezani

5.Ştiinţa Turceni – Stejarul Runcu

6.Pandurii Padeş – Petrolul Ţicleni

7.Ştiinţa Peştişani – Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu

8.Internaţional Băleşti – Viitorul Brăneşti

9.Olteţul Alimpeşti – Avântul Baia de Fier

10.Triumful Borăscu – Vulturii Fărcăşeşti

11.Unirea Cruşeţ – Ralbex II Turcineşti

12.Zorile Moi – Flacăra Ştiinţa Roşia de Amaradia

13.Ştiinţa Cloşani – Ştiinţa Ceplea

14.Viitorul Negomir – Ştiinţa Godineşti

15.Ştiinţa Turburea – AS Stejari

16.Petrolul Stoina – Energetica Tismana

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: