Se deschide prima pârtie artificială de schi și snowboard într-o comună din Gorj

Vești bune pentru iubitorii de schi și snowboard. Acum nu trebuie să aștepte iarna ca să pună schiuri sau placa în picioare. În comun Arcani se va inaugura luna viitoare prima pârtie artificială. 

"O tonă de efort și speranță mai târziu, zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de lucru, sute de tehnicieni, colaboratori și oameni implicați în proiect, zeci de utilaje și un singur an", povestesc reprezentanții Aprilia Park . 

Pârtia este chiar lângă piscina Aprilia de la Sănătești și va fi inaugurată luna viitoare. "A venit clipa să anunțăm deschiderea oficială a celei mai lungi pârtii artificiale de ski și snowboard din România! Sâmbătă, 28.10.2023, ne deschidem porțile pentru toți iubitorii de sporturi de iarnă și amatorii de adrenalină pe care îi invităm să încerce cei peste 7000 de metri pătrați de suprafață de pârtie artificială de ultimă generație și cele 3 benzi de tubby slide. Vă așteptăm cu mic, cu mare și multe surprize! "

Pârtia de la Sănătești este realizată de o firmă italiană, iar iubitorii de schi și snowboard vor putea acum practica aceste sporturi nu doar iarna ci și în zilele caniculare de vară și apoi pot face o baie în piscină.

Investitorul de la Aprilia are în plan și construirea unui hotel. Speră să obțină 200.000 de euro prin Fondul pentru o Tranziție Justă.

Galerie foto


Vizualizări: 4,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: