Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se evaluează directorii adjuncţi de la DGASPC

Conducerea Consiliului Judeţean şi Dumitru Cotruna, noul şef al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, vor evalua activitatea directorilor adjuncţi ai instituţiei. În cazul în care rezultatele nu vor fi satisfăcătoare vor avea loc mişcări de personal.

O primă discuţie cu directorii adjuncţii ai DGASPC Gorj va avea loc chiar în cursul zilei de astăzi. “Vom avea o discuţie cu toţi directorii DGASPC Gorj în vederea identificării problemelor materiale, a cheltuielilor curente şi nu în ultimul rând a reorganizării conducerii şi a împărţirii atribuţiilor. Dacă este cazul se vor opera mişcări de personal, dar numai după o analiză a activităţii directorilor. Deocamdată, s-au făcut modificări doar la nivelul comisiei judeţene. Mai exact, domnul inspector şcolar Işfan a luat locul domnului Mitescu, iar domnul Cotruna a intrat în locul doamnei Camelia Popescu”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean Gorj. Tot în această perioadă se vor face demersuri pentru atragerea unor investitori cu ajutorul cărora să poată fi îmbunătăţite condiţiile de viaţă ale  asistaţilor. “Pe lângă rezolvarea problemelor interne ale instituţiei, ne interesează să atragem investitori pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a celor instituţionalizaţi. În momentul de faţă, purtăm discuţii cu o societate interesată să investească în condiţiile de cazare ale copiilor de la Vădeni”, a mai precizat Mădălina Ciolocoi.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: