Se încinge lupta pentru Europa!

Pandurii au pierdut un tempo în lupta pentru Europa după eşecul de la Galaţi. Astra şi Dinamo au câştigat în ultima etapă, în timp ce Petrolul şi Vaslui au obţinut câte un egal. Pandurii simt acum presiunea urmăritoarelor, dar sunt convinşi că-şi vor menţine locul 3 până la final.

Pandurii sunt abonaţi la podium în acest sezon. Din cele 22 de etape de până acum, gorjenii au fost în primele 3 locuri în 20 dintre acestea! După eşecul de la Galaţi însă, urmăritoarele s-au apropiat.

Dinamo şi Petrolul vin tare din spate

Pandurii pierd teren faţă de urmăritoare în cursa de Europa. Toate contracandidatele gorjenilor au strâns cel puţin un punct în ultima etapă în care elevii lui Pustai au venit cu mâna goală de la Galaţi. Astra pare din ce în ce mai sigură de locul de Europa după cele 7 puncte acumulate în retur, dar şi după victoria clară, 3-0 cu Braşov. Dinamo vine tare din spate. Câinii lui Ţălnar au maxim de puncte în cele 3 etape din 2013 şi s-au apropiat la doar 2 lungimi de pandurii. Şi Petrolul a mers ceas până acum. A bătut Oţelul şi Iaşi şi a scos un egal în Giuleşti. Culmea, Vaslui şi CFR Cluj sunt perdantele de până acum. Trupa lui Hizo nu-şi revine după eşecul cu Pandurii şi abia a scos un egal acasă cu modesta Bistriţa. Campioana CFR Cluj e în derivă. N-are nicio victorie până acum în retur. „Cine va fi mai unit, cine va avea şansă şi până la urmă valoarea echipei va face diferenţa. Pandurii are valoare, rezultatele vorbesc, chiar dacă am pierdut şi am făcut-o nemeritat, mergem înainte. Şi Dinamo a venit la 2 puncte, Vaslui a făcut paşi greşiţi, dar sunt şi ei acolo. Cu două victorii te apropii de locurile de Europa. Ne batem cu Dinamo, Vaslui, Petrolul. Nu ştiu de CFR, ei sunt cam departe, dar cu două victorii te poţi apropia”, spune mijlocaşul Paul Anton.

2 – puncte au pandurii avans faţă de Dinamo, prima echipă care nu prinde Europa în acest moment. Petrolul e la 3 puncte în spate, Vaslui la 4 şi CFR la 7

20 – de etape au fost pandurii pe locul 1, 2 sau 3. În celelalte două runde din acest sezon, gorjenii au stat pe locul 4

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: