Se introduc utilităţile în Cartierul Narciselor

Primăria Târgu Jiu va începe lucrările de realizare a canalizării în Cartierul Narciselor. Aceasta va deservi atât locuinţelor sociale, zonei de lotizări, cuprinde 100 de parcele atribuite gratuit tinerilor, cât şi celor 8 blocuri ANL, ce vor gata până în vara anului viitor. Pentru introducerea utilităţilor (apă, gaze, canalizare, energie electrică) în Cartierul Narciselor municipalitatea va cheltui aproximativ 70 de miliarde de lei vechi. (D.M.)

Alte ştiri:

Amendaţi pentru că au furat statul

Peste 40 de agenţi economici de pe raza judeţului Gorj au fost amendaţi de comisarii Gărzii Financiare Gorj, valoarea acestora depăşind 60.000 lei. De asemenea, în perioada 27 septembrie -3 octombrie au fost confiscate bunuri în valoare de 5.712 lei. Tot în acest interval de timp au fost înaintate organelor de cercetare sesizări pentru evaziune fiscală, ca urmare a prejudiciului de 41.447 lei adus bugetului de stat.

Suspendaţi pentru nefolosirea casei de marcat

Nu au folosit casele de marcat din dotare şi le-a fost sistată activitatea. Este vorba de doi agenţi economici depistaţi în cadrul acţiunilor de control ce au ca scop respectarea reglementărilor legale privind dotare aşi utilizarea aparatelor de marcat fiscale. De asemenea, pentru că nu au folosit corect casele, patru agenţi au fost amendaţi cu 5000 lei, iar suma de 612 lei ce provenea din vânzări cu amănuntul a fost confiscată. (A.A.)

Amenzi de peste 3500 lei

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj au sancţionat, în ultima săptămână şase unităţi de comerţ cu amănuntul a produselor alimentare din comunele Negomir, Albeni şi Tismana din cauza condiţiilor improprii de depozitare a alimentelor. Au fost aplicate amenzi în valoare de 3600 lei, două ordonanţe de suspendare a activităţii la unităţile de comerţ cu amănuntul din Tismana şi o ordonanţă de interzicere a activităţii la un centru de prelucrare a laptelui din comuna Băleşti, sat Rasova. (D.M.)       


Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: