Pandurii a condus cu 1-0 la Snagov, dar a pierdut meciul

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să treacă sâmbătă nici de lanterna roşie a ligii secunde, Sportul Snagov. Gorjenii au deschis scorul şi au condus în prima repriză, dar gazdele au reuşit egalarea şi au întors rezultatul, scorul final fiind 3-2 pentru ultima clasată.

Aflată în plină criză financiară, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de ani de zile, pentru că echipa nu are nici un fel de finanţare, Pandurii apelează la împrumuturi pentru a se deplasa la meciuri. Situaţia financiară disperată se simte şi pe teren, acolo unde jucătorii nu  reuşesc să se impună nici în faţa echipelor mai slabe din campionat. În aceste condiţii Pandurii se afundă şi mai  mult în subsolul Ligii 2, de unde va fi foarte greu să mai iese chiar dacă va putea face transferuri până în iarnă.  

Jocul din etapa a 13-a de la Snagov a fost echilibrat în prima parte. Pandurii a preluat conducerea din minutul 21 prin golul marcat de Ovidiu Rasoveanu care a primit balonul în careu, după o fază de contraatac, l-a depăşit pe Micle şi apoi a trimis în poarta goală. După doar opt minute scorul a devenit egal, 1-1, după ce căpitanul Snagovului, Adrian Stoica, a înscris din 7 metri, pe sub portarul Iulian Dinu, după ce a profitat de un şut-centrare pe jos al lui Turbatu. În doar cinci minute cei de la Sportul au reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea lor prin golul lui Cosmin Novac care a readus-o pe Sportul Snagov în avantaj după ce a primit o pasă pe culoar de la Dorobanţu şi a înscris din 7 metri.

După pauză Pandurii a început mai bine jocul şi a reuşit egalarea, scor 2-2, printr-un gol marcat cu capul de Lu Yuefeng în minutul 47. Bucuria gorjenilor a durat doar 20 de minute pentru că din minutul 68 scorul a devenit 3-2 pentru gazde, Cristian Poştoarcă readucând Snagovul în avantaj cu un şut la colţul lung. Astfel, cei de la Pandurii nu au reuşit să se impună nici măcar în faţa ultimei clasate din Liga 2 iar etapa viitoare vor ave un meci foarte dificil cu Universitatea Cluj la Târgu Jiu.

Sportul Snagov – Pandurii Târgu Jiu 3-2

Stadion: CNAF Buftea iarbă (Buftea - Ilfov);

Sportul Snagov: Micle - Poştoarcă - Mocioacă, Ghidurea, Ad. Neacşu, Cos. Novac - Dorobanţu, Iul. Roşu, G. Apostol, Turbatu - Ad. Stoica (cpt.). Rezerve: Oct. Stanciu - Cubleşan, Vl. Bărbulescu, Mirică, Nechita, D. Bratu, Narcis Ioniţă. Antrenor: Valentin Ivan.

Pandurii: Iul. Dinu - P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vasilescu, Lu Yuefeng, Trancă, Takahashi, Vişan, Nic. Cotolan, Rasoveanu, Al. Dinu. Rezerve: Mih. Cotolan - Erhard, Rob. Bratu, Kin Du Ho, I. David, R. Cristea, R. Filip.

Antrenor: Adrian Bogoi

Arbitru: Andrei Baciu; Asistenţi: Mihăiţă Adrian Noroc şi Iulian Cătălin Brînză (toţi din Botoşani); Rezervă: Dumitru Robert Mormeci (Braşov); Observatori: Gheorghe Moise (Bucureşti) şi Dorinel Dincă (Călăraşi).

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: