Oltenii, învinși la CFR. Pițurcă: Au meritat victoria

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în meciul cu oltenii de la U Craiova şi a tranșat jocul în ultimele 20 de minute, consolidând primul loc în Liga 1.  CFR a câștigat duelul cu scorul de 2-0 (Traore '70, Omrani '78), în primul meci al ultimei etape a turului.

Jucătorii lui Pițurcă au dominat prima parte a meciului, însă jocul de pase n-a fost suficient pentru a destabiliza defensiva compactă a campioanei.

CFR a rezistat ocaziilor oaspeților, care au avut inclusiv un gol anulat corect, al lui Mățel, care trimisese în poartă după un henț.  Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, și-a dat seama că e nevoie de mai multă experiență pentru a stăvili intențiile ofensive ale Craiovei, așa că l-a scos după doar 27 de minute pe Cătălin Itu. Momentul a coincis cu revenirea în joc a clujenilor, care au început să-și creeze mai multe oportunități din acel moment. 

Formația lui Dan Petrescu a dat lovitura în ultimele 20 de minute. Lacina Traore și-a adus aminte de stofa de mare atacant pe care a avut-o de-a lungul carierei și a înscris în minutul 70, clujenii tranșând meciul în minutul 78, când a înscris și nou-intratul Omrani.

La final, Victor Pițurcă a dezvăluit unde s-a făcut diferența. "Nu cred că am terminat în genunchi, dar dacă faci cadouri CFR-ului, normal că te execută. Felicitări CFR-ului, au meritat victoria pentru că parcă și-au dorit mai mult. Atâta timp cât nu înscriem, nu putem avea pretenții să câștigăm punct sau puncte. Poate mesajul de la pauză s-a înțeles, însă trebuie să se înțeleagă prin tot ceea ce faci pe teren. Meciul se îndrepta spre un 0-0, fără probleme, însă când ai mingea în posesie și greșești, iar apoi greșești în continuare... Însă asta e istoria acestui meci, am pierdut, gata", a precizat Victor Pițurcă.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: