Victorie pentru handbalistele de la CSM

Handbalistele echipei locale CSM Târgu Jiu au reuşit o nouă victorie pe teren propriu în meciul din etapa a şasea a Diviziei A, disputat pe teren propriu. Elevele lui Liviu Andrieş au câştigat cu scorul de 31 – 15,la  pauză 16 – 7, meciul cu CSU Târgovişte.

Cu un moral bun după ce au aflat că directorul  clubului, Robert  Bălăeţ,  nu va  mai pleca de la Târgu Jiu, handbalistele senioare au reuşit o victorie clară, la scor,  în meciul din prima etapă a returului toamnei cu CSU Târgovişte.

Chiar şi fără două dintre cele mai bune jucătoare pe teren, lipsind  din nou ucraineencele suspendate de FRH, echipa lui Liviu Andrieş a făcut legea pe teren din primele minute de joc, astfel că la pauză avantajul gorjencelor era  destul de nare, scor 16 – 7. 

Până la final, fetele pregătite de Liviu Andrieş şi-au dublat avantajul şi au încheiat meciul  cu scorul de 31 – 15.  Bifând cea de-a doua victorie a acestui sezon în faţa formaţiei de la Târgovişte, pe  care au învins-o şi în deplasare, jucătoarele echipei de handbal senioare a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu au dat din nou dovadă de atitudine pozitivă şi implicare, fiind susţinute  din tribune de câteva sute de suporteri.

În urma acestei victorii, CSM Târgu Jiu se menţine pe podium, ocupând locul trei după etapa a şasea cu 12 puncte, dublu faţă de următoarea clasată. 

Echipa de junioare III a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din această etapă, disputat în deplasare cu CSS Craiova, scor 26-22 pentru gazde.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: