Se redeschide cabinetul de recuperare medicală din policlinică

Veste bună pentru gorjenii care au nevoie de recuperare medicală. De luni se redeschide cabinetul de recuperare din cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Consultațiile și cura de proceduri se vor face numai pe bază de programare.

Cei care au nevoie de consultație și tratament, pentru a beneficia de gratuitate trebuie să prezinte biletul de trimitere. ”Ca șef de secție Recuperare Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, vă anunț că începând cu data de 18.05.2020 se va redeschide cabinetul de recuperare medicală din cadrul ambulatoriului integrat, care se află în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Consultațiile și cura de proceduri de 10 zile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist, fără prezentarea cardului de sănătate”, a precizat medicul Oana Băleanu.

Mai mult decât atât, șeful secției dă asigurări că au fost luate toate măsurile de precauție. ”Ne-am pregătit cu măsuri sporite de protecție atât pentru pacienții noștri, cât și pentru noi ca și personal medical. Totul va fi dezinfectat conform normelor în vigoare, vom respecta cu strictețe regulamentul de protecție anti Covid-19. Dezinfecția se va face prin nebulizare cu substanțele biocide aprobate de Ministerul Sănătății și prin utilizarea lămpilor bactericide și virucide cu UV”, a mai spus Oana Băleanu.

Programările se vor face telefonic la nr de telefon: 0253242515, 0253243316, 0253243315 cu interior 346. Orarul de funcționare este între orele 8.00-15.00.

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: