Reunire cu numele la Pandurii

Peste douăzeci de fotbaliști au participat luni la reunirea echipei Pandurii Târgu Jiu. Oficialii clubului încearcă să încropească un lot pentru a ataca liga a doua. Va fi o misiune extrem de dificilă ținând cont că foarte mulți dintre actualii jucători se vor despărți de echipa gorjeană pentru că le expiră, în curând, contractele. În ceea ce-i privește pe fotbaliştii care mai au contract pe unul sau doi ani, aceștia vor fi greu de convins să rămână la Târgu Jiu.

Deși doar câțiva jucători s-au prezentat la reunirea lotului, Marin Condescu, principalul creditor de la Pandurii, s-a declarat încrezător și optimist. În câteva zile va fi anunţat noul antrenor al Pandurilor: „Reunirea nu este deloc tristă. Este cu bucurie. Au venit deja primii jucători. Mai sunt și pe drum. Analizăm cazul fiecărui jucător. Să vedem cine mai are de luat bani de la Pandurii și li se sfârșesc contractele până la sfârșitul acestei luni. Cu echipa stăm foarte bine. Să vedem ce lot ne trebuie, dacă putem evolua în prima ligă, după răspunsul de la TAS. Noul antrenor se va numi în curând”. Cele mai mari șanse de a antrena formația le are Adrian Falub.

Întrebat de resursele financiare cu care va susține echipa, Condescu a ținut să sublinieze că banii vor fi aceiași ca și până acum. În plus, lotul va fi completat cu fotbaliști care s-au pregătit la Centrul de Copii și Juniori. „Avem aceleași garanții ca și în iarnă. Resursele financiare vor veni. Vin de unde putem să le adunăm. Se poate implica oricine dorește. M-am întâlnit și cu antrenorii de la grupa 98-99, cu domnul Vintilescu și am văzut cine pleacă de la această grupă. Am luat de acolo trei-patru jucători”, a declarat Condescu.

„Nu preluăm Juventus!”

Marin Condescu a lămurit și zvonurile apărute în presa sportivă care dădeau ca sigură preluarea echipei Juventus București de către autoritățile din Târgu Jiu. Echipa a promovat, în acest an, pe prima scenă a fotbalului românesc: „Niciodată nu vom prelua! Noi dacă ținem, ținem Pandurii Târgu Jiu. Nu facem niciun aranjament cu Juventus București. Nu este ceva care să fie fezabil. Ceea ce are acum Pandurii Târgu Jiu, ca și patrimoniu de valorificat, nu are nicio echipă. Asta depinde de administratorul judiciar care inventariază tot ce are Pandurii și va scoate la vânzare toate bunurile pe care le are clubul la ora actuală ca și potențial de a aduce resurse financiare”.

Mesaj pentru suporteri

Suporterii Pandurilor nu au fost alături de echipă în cea de-a doua parte a campionatului recent încheiat, însă Marin Condescu îi așteaptă în tribune. În liga secundă, Pandurii Târgu Jiu își va continua activitatea pe stadionul din Motru. Noul Complex Sportiv Municipal ar fi trebuit să fie inaugurat chiar în această lună, însă nu este gata. „Să fie alături de noi și în Divizia B. Nu este niciun sfârșit de lume că jucăm un an în B. Și în prima ligă, dacă vom avea noroc să jucăm, îi așteptăm în tribune. Oricum cred că ne vom întâlni pe noul stadion după 1 ianuarie. Până atunci, nu cred că va fi gata”, a mai declarat Condescu.

Vizualizări: 2,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: