Documentele semnate de Răducan devin nule. Cine suportă pagubele?

Toate documentele semnate de Narcis Răducan, în calitate de președinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, au devenit nule odată cu sentința Tribunalului Gorj care a stabilit că Răducan nu a ocupat legal funcția de președinte al clubului gorjean. 1,7 milioane de lei a cheltuit Pandurii Târgu Jiu cu fostul președinte. Acesta primea un salariu de 8.500 de euro la care se adăugau prime ori procente din transferurile jucătorilor. În perioada următoare, clubul se va îndrepta împotriva celor care l-au adus pe Răducan la Târgu Jiu pentru a recupera prejudiciul produs grupării de fotbal.

Tribunalul Gorj a stabilit că Narcis Răducan a fost președinte ilegal la Pandurii Târgu Jiu, iar decizia este definitivă. „Noi am spus din 2015 că trebuie să respecte legea. Instanța a constatat că a fost președinte ilegal. Se anulează toate documentele semnate de Narcis Răducan pentru că a deținut o funcție ilegal. În plus, nu există niciun proces verbal prin care să fi fost mandatat cineva să negocieze acest contract cu președintele Răducan”, a transmis Marin Condescu.

Pentru moment, asociații nu fac prea multe comentarii pe marginea acestei situații ori pe criza în care se găsește clubul. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, așteaptă să fie instalat Marcel Romanescu în funcția de primar, după care vor fi reluate întâlnirile cu asociații. „Nu am mai fost la discuții cu asociații. Așteptăm să fie instalat și noul primar. Trebuie să luăm niște decizii având în vedere faptul că baza sportivă aparține primăriei. Trebuie să vedem și cotizația Primăriei Târgu Jiu. Noi, asociații, nu ne-am mai întâlnit să discutăm”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 2,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: