Se reia scandalul exproprierii de la Mătăsari

Dacă la Târgu Jiu s-a așternut liniștea peste șantierul centurii ocolitoare, unde nu se mai lucrează de săptămâni bune, la Mătăsari ar putea fi din nou scandal în zona în care muncitorii încearcă să bage în pământ ultimii metri ai unei rețele reabilitate de canalizare.

Ion Pasăre, proprietarului unei porțiuni de teren pe unde trece atât noua cât și vechea rețea de canalizare, spune că nu le va da voie muncitorilor din nou să lucreze pe pământul său, așa cum a făcut și săptămâna trecută. Circul s-ar putea relua luni de dimineață, dacă muncitorii vor reveni la muncă și dacă și vremea le va permite.

„Așa am fost și eu informat, că luni dimineața vine iar domnul Gașpar cu mascații pentru a mă ridica pe mine cu forța, ca să poată ei lucra în voie. Eu sunt decis să nu cedez, așa cum am făcut și săptămâna trecută. Pot să vină câți vor, dar au interzis de la mine pe proprietatea mea. Când domnul primar se va decide să ofere despăgubiri, atunci vor putea lucra și pe la mine, până atunci nu, indiferent pe cine aduc să mă îndepărteze”, spune Ion Pasăre.

Săptămâna trecută, el s-a luat la ceartă cu Gașăpr, cerând daune de 200 de milioane de lei vechi, după care a majorat suma la un miliard de lei vechi. Și el și primarul susțin că au documente în cauză și, până atunci, lucrarea rămâne blocată, deși în scurt timp putea fi încheiată.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: