Se schimbă prefectul de Gorj? Gigel Știrbu, președinte interimar la PNL Gorj: Nu confirm, nu infirm

Cristina Cilibiu, fost primar în orașul Turceni, ar putea fi învestită miercuri în funcția de prefect de Gorj, spun surse politice. Înlocuirea liberalului Marcel Iacobescu a fost cerută de senatorul Ion Iordache, acesta urmând să revină în Partidul Național Liberal Gorj și să candideze pentru funcția de președinte. Gigel Știrbu, desemnat președinte interimar la PNL Gorj de către Nicolae Ciucă, nu confirmă, dar nici nu infirmă numirea. 


Viitorul prefect, Cristina Cilibiu, a demisionat acum o lună de la primăria Turceni, iar după câteva zile a început munca la ADR Gorj, având ca sarcină urmărirea programului de tranziție justă.

La scurt timp au început negocierile pentru șefia PNL, deputatul Dan Vîlceanu fiind înlocuit cu Gigel Știrbu, vicepreședinte la nivel regional.

Știrbu ar trebui să facă alegeri pentru președinte în 60 de zile. Între timp ar trebui să revină în PNL și Ion Iordache, acum președinte la Forța Dreptei Gorj. Știrbu a mai declarat pentru Pandurul că va veni săptămâna viitoare în organizație pentru a sta de vorbă cu membrii de aici. 

Dan Vîlceanu a declarat luni că este bătaie de joc  ca numirea unui prefect pe un post al PNL să fie făcută de cineva de la un alt partid. Nici Cristina Cilibiu nu mai este membru PNL.

Vizualizări: 1,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: