Primarul Romanescu: „Este foarte tentant când discutăm de o trecere la Partidul Social Democrat”

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu face, în continuare, declarații care lasă loc de interpretare atunci când este întrebat despre viitoarea candidatură la alegerile locale. La cea mai recentă apariție a sa, edilul a recunoscut că a avut parte de propuneri din partea liderilor PSD, de a se alătura acestei organizații.


Întrebat despre cum i se pare scenariul de a trece la Partidul Social Democrat, Romanescu a afirmat că „este foarte tentant”.


„Este foarte tentant când discutăm de o trecere la Partidul Social Democrat, numai că eu rămân la Partidul Național Liberal, dar în politică să nu spui niciodată „Niciodată”. Nu depinde doar de ce îți dorești tu. Dacă la un moment dat, după atâtea competiții electorale și după atâția ani petrecuți în Partidul Național Liberal, din partea formațiunii primești doar respingeri și lovituri pe la spate, este clar că te saturi și spui „Gata”. Puteam oricând să candidez, poate nu pentru funcția de primar, pentru alte demnități, din partea Partidului Social Democrat pe discuțiile avute, pentru că permanent au fost discuții și este normal. Au fost propuneri de la PSD”, a afirmat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la Radio Târgu Jiu. 


Discuțiile despre o eventuală trecere a lui Marcel Romanescu de la PNL, la PSD sunt alimentate de divergențele politice apărute între nume importante din rândul liberalilor gorjeni și edilul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: