Sechestru ridicat de pe palatele unor romi

Tribunalul Gorj a decis să nu mai prelungească măsura sechestrului asigurător dispusă cu câteva luni în urmă de procurori într-un dosar penal de evaziune fiscală care îi vizează şi pe doi afacerişti din Strehaia. Palatele şi maşinile de lux ale acestora au fost scoase, ca urmare, de sub sechestru prin decizie a magistraţilor.

Justinian Mitea Mihai şi Florin Istrate Mihai au contestat decizia dispusă de anchetatorii gorjeni împotriva lor, iar acum judecătorii le-au dat dreptate, lăsându-i să se bucure pe deplin de proprietăţile pe care le au în oraşul vestit mai ales prin palatele cu turnuleţe lângă care sunt parcate, de regulă, doar maşini de lux.

„Desfiinţează în parte ordonanţa nr. 240/P/2017 din 17.07.2018 dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj privitor la instituirea sechestrului asigurător asupra următoarelor bunuri: imobilul situat în oraş Strehaia (…) compus din teren intravilan curţi construcţii în suprafaţă de 664 mp (…) şi construcţii de locuinţă în suprafaţă de 437 mp (…), imobilul situat în oraş Strehaia (…) compus din teren intravilan curţi construcţii în suprafaţă de 519 mp (…), imobilul situat în oraş Strehaia (…), compus din teren intravilan curţi construcţii în suprafaţă de 845 mp (…) şi construcţii de locuinţe în suprafaţă de 319 mp (…), autoturismul marca BMW, cu numărul de înmatriculare MH 11 WNA (…), autoturism Marca BMW 740 LD, cu numărul de înmatriculare MH 77 WNA (…) şi ridică măsura sechestrului asigurător asupra acestor bunuri. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în decizia Tribunalului Gorj. (G.I.)

Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: