Sediu de 7 milioane de lei pentru o primărie din Gorj

Angajații primăriei Bumbești Pițic vor lucra într-un sediu nou, care va costa nu mai puțin de 70 de miliarde de lei vechi! În cadrul ședinței de Consiliu Local  s-a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru investiţia "Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere sediu Primărie, sat Bumbeşti-Piţic, judeţul Gorj”. Investiția va fi suportată aproape în integralitate de Compania Națională de Investiții.


Vechea clădire a primăriei Bumbești Pițic va fi reabilitată integral. În plus, sediul va fi extins. În cadrul aceluiași proiect, vor fi construite corpuri noi în care angajații să își desfășoare activitatea. Suma necesară va fi alocată de CNI, în mare parte. Administrației locale îi va reveni sarcina de a contribui cu 2,5% din cheltuieli.

Aceasta nu va fi singura investiție care se va face în Bumbești Pițic. Pe programul de finanțare ”Anghel Saligny”, comuna Bumbești Pițic a primit aproape 15 milioane de lei pentru două proiecte. Este vorba despre realizarea a două sisteme de canalizare și epurare a apelor în satele Bumbești Pițic și Poienari.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: